beissbarth

3-D Uitlijnen

Een auto is net als alle machines aan slijtage onderhevig. Door een kleine botsing kan er ongemerkt al iets veranderen wat grote gevolgen heeft voor het rijgedrag. Als de auto tijdens het rijden afwijkt naar één kant is dat meestal het gevolg van scheefstand van een van de wielen. Het gevolg is dat de band(en) scheef afslijt(en). Vervangen is een tijdelijke remedie, want bij nieuwe banden gebeurt het weer. De oplossing? 3D-uitlijnen.

 

WAT IS 3D UITLIJNEN?

Door gebruik te maken van een professionele 3D-lasertechniek worden de assen van alle kanten bekeken en gecontroleerd. Vervolgens begint de reparatie die ervoor zorgt dat uw nieuwe banden of gebruikte autobanden weer gelijkmatig afslijten. Het resultaat is een auto die weer prettig stuurgedrag vertoont.

DE VOORDELEN VAN 3D UITLIJNEN

  • Door gebruik te maken van gemeten waardes komt de auto altijd weer in evenwicht. En het mooie is dat het resultaat gelijk merkbaar is op de weg. Bij ons wordt de auto altijd door een professional uitgelijnd.
  • Een ander voordeel is: brandstofbesparing. Als de auto niet goed uitgelijnd is, kost u dat heel veel brandstof!
  • Kostenbesparing in banden uiteraard!

HOE WERKT 3D UITLIJNEN?

Bij het constateren van scheef afgesleten banden is het van belang om zo snel mogelijk in te grijpen. Niet alleen voorkomt dat problemen in de toekomst, slijtage wordt na verloop van tijd meestal alleen maar erger en dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Door de assen met een 3D-lasertechniek te bekijken en wanneer nodig aan te passen, wordt altijd een optimaal resultaat behaald.

 bosch-logo rdw_logo