Leaseonderhoud

Onderhoud aan de zakelijke en privé Lease Auto

Wie betaalt bepaalt. De leasemaatschappij bepaalt of er onderhoud wordt uitgevoerd en waar. Als de auto aangeeft dat er onderhoud nodig is, dan moet er eerst contact opgenomen worden met de leasemaatschappij. Omdat leasemaatschappijen volume afspraken hebben met garagebedrijven hebben zij ook een voorkeur waar het onderhoud wordt uitgevoerd.

Zelf verantwoordelijkheid voor onderhoud

Als particulier stellen we een onderhoudsbeurt vaak liever nog even uit. Met een private leaseauto moet u tijdig een afspraak maken om het onderhoud uit te laten voeren. Onderhoud hoort tenslotte bij het leasecontract en de rekening wordt betaald door de leasemaatschappij. Zo blijft u veilig onderweg.

U zorgt er dus voor dat de auto op tijd een onderhoudsbeurt krijgt. De auto geeft vaak zelf aan wanneer dit nodig is. Vraag het bij twijfel aan uw leasemaatschappij.

Zelf verantwoordelijk

U voert ook klein onderhoud uit aan uw leaseauto, zoals het zelf peilen en bijvullen van de olie, het regelmatig wassen van de auto en het controleren van de bandenspanning. Net zoals u dit zou doen met een eigen auto. Als de leasemaatschappij vraagt om de kilometerstand, moet u deze doorgeven.

Vervangend Vervoer tijdens het Onderhoud?

In overleg is alles mogelijk, neem contact op met ons, zie contact

 bosch-logo rdw_logo