Uw EV-specialist in Kampen

Het onderhouden van een hybride of elektrische auto is compleet anders op het gebied van onderhoud en reparatie dan een auto met een benzine- of dieselmotor. Er is veel kennis noodzakelijk over veilig werken aan een elektrisch voertuig vanwege de aanwezige hoogspanning. onze specialisten worden ieder jaar bijgeschoold in de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Naast kennis beschikt J. Dalsem over het juiste diagnose- en meetapparatuur om complete reparaties en onderhoud uit te voeren aan uw hybride of elektrische auto.

electrisch-rijden

Elektrische voertuigen

Langzamerhand groeit het aandeel elektrische voertuigen en steeds meer autofabrikanten gaan elektrische voertuigen produceren. Naar verwachting worden er zelfs in 2030 alleen nog maar elektrische auto’s nieuw verkocht. Elektrisch rijden is veel minder milieubelastend en wij laten je graag kennis maken met deze leuke en verantwoorde manier van autorijden. Daarom vindt u een wisselend aanbod van elektrische voertuigen aan in onze voorraad. 

Wilt u uw elektrische auto laten onderhouden of bent u op zoek naar een elektrische auto? Wij staan voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

 bosch-logo rdw_logo