Het adres voor service en kwaliteit!

Onze gegevens

Contactgegevens

Autobedrijf J Dalsem
Ertsstraat 8
8263 BN Kampen
T. 06 229 069 01 (verkoop)
T. 038 3324411 (werkplaats)
KvK nummer: 05070634

Openingstijden

Showroom
Maandag - Vrijdag 9.00 - 17.30
Zaterdag 9.00 - 13.00

Werkplaats
Maandag - Vrijdag 8.00 - 17.30
Pauze 12.30 - 13.00
Zaterdag 9.00 - 12.30

Autobedrijf J Dalsem uit kampen is voorzien van een zeer volledige en goed uitgeruste werkplaats. In de werkplaats wordt gebruik gemaakt van de meest moderne testapparatuur, wij hebben onder andere de mogelijkheid om uw auto uit te lezen en te controleren op storingen.

Daarnaast hebben wij vakkundige monteurs die op de hoogte zijn en blijven van de laatste ontwikkelingen (op technische gebied) in de autobranche.

APK kampen auto keuren.Auto onderhoud - Kleine en grote beurt.
Bij een kleine beurt worden alle essentiële punten zoals het peil van de vloeistoffen, de remmen, verlichting en de autobanden nagekeken en de olie ververst en het oliefilter vervangen. Bij een grote beurt wordt eigenlijk het gehele voertuig nagekeken. Denk aan olie en luchtfilters, airco, remblokken, schokdempers, uitlaat etc. Vaak wordt het onderhoud met de APK gecombineerd, zo rijdt u weer veilig over de weg.

APK
Voor een snelle, vakkundige en gedegen APK keuring van uw auto kunt u terecht bij Autobedrijf J Dalsem in Kampen. Wij zijn een erkend onderhoudsbedrijf voor periodieke keuringen van busjes en personenauto's (benzine of diesel). In overleg met u kunnen wij ook direct een reparatie uitvoeren. Kom gerust langs voor een afspraak, wij staan voor u klaar!

Airco Controle
Met een optimaal werkende airco in uw auto bent u verzekerd van heerlijk fris rijden zonder de bekende klammigheid en muffe geur als gevolg van bacteriën, schimmels en andere micro-organismes. Wij hebben geavanceerde apparatuur in huis om uw airco weer optimaal te laten functioneren. U airco koelt weer maximaal en ruikt weer heerlijk fris.

Tijdens de Airco Controle wordt uw auto-airco grondig gereinigd en compleet gecontroleerd op de volgende punten:

1. Voldoende aanwezigheid en juiste werking van het koudemiddel.airco check kampen

2. Juiste werkdruk en temperatuur.

3. Optimale uitstroomtemparatuur.

4. Luchtdoorstroming van de condensator.

5. Werking van de elektrische fan.

6. Werking van het filter/de droger of de accumulator.

7. Werking van de compressor.

8. Controle van interieurfilter

9. Aanwezigheid van eventuele lekkages.